Ihania freebiemalleja löytyy täältä, sivut löysin Marikan blogin kautta. Tällä kertaa sieltä tämä satumainen syyssampleri:

 

 

Kassinkin olen saanut aikaiseksi, tästä tuli aikas käytännöllinen, sisään mahtuu pienet kauppaostoksetkin.

 

 

Aika monta kertaa jouduin purkuhommiin..., esim. tuosta pistelyosiosta piti tulla tasku, mutta ompelin sen kiinni, koska se lörpötti (oli siis liian suuri), en edes muista mitä kaikkea purin ja korjasin. Laukku on ollut valmiina jo pari viikkoa ja olen sitä ahkerasti pitänyt. Sisätaskukin löytyy ja kassin vuori on samaa kangasta kuin ulkopuoli, silitin ulkopuolen kankaaseen vielä tukikankaankin, joten kassi on kivan topakka. Kassin toisella puolella on lokakuunpistely, sen näytän sitten aikanaan. 

Harvinainen aamu minulla, menen töihin vasta puoliltapäivin. Kiva kun kaikki muut ovat kaikonneet kouluihinsa ja töihin! Pitäisi alkaa selvittämään kadonneen matkalaukun arvoitusta. Rodoksen reissulla ei pojan matkalaukku tullutkaan Helsinki-Vantaalla hihnalle. Ilmoitus tietenkin tehtiin ja sieltä kerran soittivatkin väliaikatietoja ettei laukkua ole vielä löytynyt. Nyt on kulunut yli kuukausi reissusta, ja vissiin  voi jo korvauksia hakea.

 

Mukavaa viikonloppua!