Viime viikonloppuna ahkeroin kanervaiset sukat:

 

Malli: Novita kesä 2009

Lanka: 7-veljestä

Puikot nro 3

 

Tuon Novitan ilmestyessä ihastuin heti noihin sukkiin. Olipa kiva neuloa 7-veikasta, niin joutuisaa! Nyt on Sukkasadon urakkani tehty!
Vaan sattuihan minulle moka: tuossa kanervankukkaa esittävässä kuvion kohdassa olisi pitänyt neuloa välillä nurjia silmukoita, mutta luin huolimattomasti ohjeen ja huomasin virheen vasta niin myöhään etten viitsinyt purkaa. Pinnasta olisi tullut siten kivan röpyläistä, ihan niin kuin kanervissa. Tuo punertava lanka on Polkkaa, siinä en kohdistanut lankoja sen kummemmin joten kukkaset on vähän erivärisiä, mutta se ei minua haittaa.

Nyt minulla on tekeillä pellavasekoitelangasta pitsipusero. Vähän tympäisee, lanka ei ole oikein mukavaa neuloa ja virheitäkin on tullut ja värikin on...no, puseron esittelen vasta lokakuun puolella, pitää tässä välillä jotain muuta pientä neuloa.

Syyskuiset viikot vierivät hurjaa vauhtia! Ensi viikon lopulla on tosi kivaa tiedossa, tarkoitus on tavata kaksi kivaa blogiystävää. Jospa nyt ei tulisi mitään yllättävää sotkemaan mukavia suunnitelmiamme.

 

Mukavaa lauantaita!