Nyt pyörrän lupaukseni: Joku aika sitten lupasin, että en esittele täällä lapasia vähään aikaan! No, nämä Nallesta ja Floricasta tehdyt Haaviston perhoslapaset neuloin vähän yllättäen lahjaksi tämän huivin kaveriksi, joten koettakaa kestää taas yhdet:

 

2137113.jpg

 

Nälkähän tiettävästi kasvaa syödessä, joten neuloin settiin vielä Shedir-pipon Woolista. Setin osaset eivät ole kyllä ihan samaa sävyä, mutta haitanneeko tuo! Näillä eväin lähden sitten ystävääni lämpimästi onnittelemaan ensi tiistaina:

 

2142779.jpg

 

Nyt jouluisiin tunnelmiin:

 

2137690.jpg

 

Joulukaktukseni on tehnyt yhden kukan, kolme on vielä nupullaan! Kaktus on muutaman vuoden vanha enkä ole vienyt sitä kesällä ulos kuten vanhalle kaktukselleni tein. Sitä pidin aina koko kesän ulkona, eikä se kukkinut siitä huolimatta. Sitten erään kesän jälkeen ajattelin että joutais mokoma vaikka tunkiolle, kun ei raski edes kukkia. Kuinka ollakkaan, ihan kuin olisi ymmärtänyt mitä sanoin, sinä talvena se teki YHDEN kukan, sitä seuraavana jo monta kymmentä, mutta sitten se otti ja kupsahti viime talvena:(

 

 Nyt on aika laittaa neuleet syrjään ja aloittaa jouluvalmistelut näin kolmannen adventin aikaan. Siispä blogini jää joulutauolle, palailen tarinoimaan joululomalla tai uuden vuoden puolella. Kenties piipahdan jättämässä joulutervehdyksiä blogeihinne, mutta tässä kaikille täällä vieraileville yhteisesti:

 

2137200.jpg

 

Hiljaa, hiljaa, joulunkellot kajahtaa!

Kautta avaruuksien, kaikuu laulu riemuinen:

Jeesus tullut on!

Iloista joulunodotusta sinulle

sekä rauhallista ja siunattua joulujuhlaa!