Kiitos jouluisista kommenteista, erityiskiitokset Liisalle somasta tonttulakista ja Sarille Erilaisesta joululahjasta! Itse en ole päässyt jouluterveisiä blogeihin lähettämään syystä että: vaihdoimme muuton yhteydessä pöytäkoneen laajakaistoineen kannettaviin nettitikkuineen ja kylläpä on riittänyt hankaluuksia netin käytössä.Useimmiten kommetin kirjoittamisen jälkeen tulee ilmoitus, että sivua ei voida näyttää eikä kommentti tietenkään tallennu.  Ennätimme toimia uudella systeemillä vanhassa kodissa ja siellä pelittii ihan hyvin. Liekö tämä talo sitten jossakin katveessa vaikka kaupungin keskustaan muutimme.

Muutosta sen verran pikaisesti, että remontin keskellä jouduimme olemaan reippaasti yli kaksi viikkoa, viimeinen remppamies läksi pois keittiöstä vasta tiistai- iltapäivänä ja vasta sitten pääsimme siivoamaan huushollin joulukuntoon, leipomaan ja ruokaa laittamaan. Vaan hyvin ennätimme!

 

 

Tämän joulukorttitaskun tein tälle joululle ja kuvan otin työn valmistuttua entisessä osoitteessa ja onneksi laitoin jo valmiiksi kuvagalleriaan. Onneksi, sillä äsken otettiin pari uutta kuvaa eikä lataaminen galleriaan TIETENKÄÄN onnistunut...kuten ei esikatselukaan...Nyt on paras lopettaa tämän netin kanssa sählääminen tältä illalta ennen kuin hermo menee, mikä ei olisi yhtään mukavaa näin jouluiltana. Ai niin, neuleista sen verran, että neulonut olen viime aikoina sukkia, pipoja ja Kiri-huivin. Kiri-huivista otan kuvia jahka ennätän ja jospa tietokone olisi sitten yhteistyöhaluinen.

 

Oikein hyvää joulunjatkoa kaikille blogiystävilleni!