Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille, mattimyöhäisetkin ennättivät mukaan Hymy. Kommentteja aiheeseen tuli 72 ja oli mukava huomata, että niitä tuli ihan uusiltakin ihmisiltä, tervetuloa toistekin! Voittajan arvoin ihan itse tänä aamuna, kaikki mahdolliset onnettaret olivat nääs vielä nukkumassa... Ja kuinka ollakaan, kulhosta nousi Kikin arpalippu, eilen Kikin kanssa tavattiinkin KIPpailun merkeissä! Halusin arpoa vielä yhden pienen lohdutuspalkinnon ja se osui Päivikille. Sen verran paljastan, että palkinnot eivät ole ollenkaan neuleisiin liittyvää Yllättynyt.

 

1244952918_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Kyselin siis kommentoijilta sellaista kirjaa, joka on tullut luetuksi uudestaan. Paljon sain lukuvinkkejä ja jonkun olen niistä jo lainannutkin. Samalla lupasin ekstrapalkinnon, jos jollakin olisi sama lempikirja kuin minulla...mutta eipä löytynyt kenenkään maininnoista Mihail Solohovin kirjoittamaa Hiljaa virtaa Don -kirjaa, jonka olen lukenut ainakin neljä kertaa ja tulen varmaan lukemaan vastakin. En tiedä mikä siinä minua viehättää, ehkä ne taitavat ihmis- ja luontokuvaukset. Täytyy kyllä tunnustaa, että kirja on paikoin raskasta luettavaa sotataisteluiden osalta, ne kohdat vain silmäilen kevyesti. Olisi kiva tietää onko tämä tuttu kirja kenellekkään?

Aika monelta löytyi kyllä muita kirjoja, joita luen mielelläni uudestaan. Näitä ovat Myrskyluodon Maijat, Tuulen viemää, Täällä pohjan tähden alla ja jotkut Laila Hietamiehen kirjat. Luen myös mielelläni dekkareita, niistä esim. Colin Dexterin Komisario Morset on tullut luettua toistamiseen. Pakko on vielä kertoa, että uudelleen lukemiani lempikirjojani ovat myös Sally Salmisen Katriina ja Pearl S. Buckin Hyvä maa. Oi, ja paljon muita...

Eilen KIPpailtiin myös Iisalmen torilla ja ihan ensimmäistä kertaa. Tunkua ei tapahtumaan ollut, koolla oli kaiken kaikkiaan neljä innokasta neulojaa. Paikallislehti kävi tekemässä juttua meistä, joten jospa ensi vuonna porukka vähintään tuplaantuisi. Neuloimme ensin Kalapoika-patsaan kupeella (meinasi tulla jo vähän kylmä) ja siirryimme sitten Kauppahallin kahvilaan. Heti kymmenen jälkeen aloitimme, aika kului rattoisasti ja maltoimme lopetella vasta puoli kahden tienoolla. Syksyn tullen on tiedossa neuletapaaminen, aika ja paikka vielä avoimena.


1244907258_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kiitos seurasta Riitta, Sylvi ja Kiki!

 

Lomalle jäätyäni olin viikon(!) neulomatta (minulla ei ollut vielä lankaa suunnittelemaani seuraavaan työhön). Nyt sitten olen neulonut siitäkin edestä! Kietaisuneule on tulollaan, mielenkiintoista nähdä, millainen siitä loppujen lopuksi tulee, lanka on näet ihan erivahvuista kuin ohjeessa.

Laitanpa vielä tämän hienon kukkakimpun näytille, jonka saimme kiitokseksi erään asian tiimoilta vanhimman pojan perheeltä.


1244953262_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Mukavia kesäpäiviä!