Täällä meillä päin on ollut tänään aivan ihana postikorttimainen pakkaspäivä. Harmi vaan etten ole päässyt (uskaltanut) vielä hiihtämään tällä viikolla, oikea olkavarteni kipeytyi ihan ihmeellisesti viikonloppuna, joten olen antanut sen vielä huilata.

Kiitos Marjutin ja poikani neuvojen sain kuin sainkin nämä kuvat näkymään:

 

                                           

 

Kiitos vielä Liisa, Matleena, Maikkili ja Rantapuikko! Molemmat laitan eteenpäin tällä kertaa vain yhdelle ja samalle, elikkäs kanssaneuloja Tiinalle Lankavimma-blogiin! Ja Tiina, tuo Your blog is fabulous -tunnustus edellyttää sinun kertovan viisi riippuvuuttasi!


Minua odotti tänään postilaatikossa tosi ihana yllätyspaketti:

 

 

Paljastin Liisalle viime viikolla olleen syntymäpäiväni ja tämä ihana Liisa-ystäväni lahjoi minua kauniilla ristipistotyöllä, kortilla ja pikkuruisella sukkakännykkäkorulla (kännykänhän sain synttärilahjaksi kotiväeltä). Voi että Liisa, kiitos  tuhannesti!


Tälläisenkin lahjan sain (tai oikeastaan tyttö tilautti tämän käyttäen syntymäpäivääni tekosyynä):

 

 

Nyt meillä on kaksi tanssimattoa ja tietysti peli siihen. On kyllä tosi hauska keksintö, vaikeusasteita ja kappaleita on paljon, minä painin vielä easy-tasolla mutta tyttö on jo tosi taitava ja kyllä poikakin innostuu välillä peliin. Hyvää jumppaa, hien saa varmasti irtoamaan!

Syntymäpäiväni ovat siis jo ollutta ja mennyttä, onnitteluja ei oteta enää vastaanHymy!


Mukavaa helmikuun alkua!