Enää yksi yö RistipistoHassutukseen! Kankaat olen valinnut ja leikannut seitsemään ensimmäiseen työhön, sitten loppiaisena loppuihin. Itse asiassa en ole vielä päättänyt kolmea viimeistä työtä, ehkäpä jokin pistely Srinityn joulukalenterista tai Sarilta saamani joulukorttipistely...

Lankoja tilasin joulukuun alussa 123-Stitchistä ja oli mielestäni nopea toimitus, kymmenessä päivässä! Lankoja en kylläkään tilannut siten, että kaikkiin malleihin olisi suositellut langat, sovellan sitten ja ostan tarvittaessa puuttuvia sitä mukaa kuin tarvis vaatii.

Olin suunnitellut, että jouluna aloittamani Winter Symphony valmistuisi ennen huomista Hassutuksen aloitusta, mutta toisin kävi, lopettelen sitten tammikuun toisella puoliskolla. Tarkoituksenani oli pistellä naapurille syntymäpäivälahja heti Hassutuksen alettua, mutta onneksi selvisi, että 5-kymppiset ovatkin 4. päivä eikä 14. päivä, kuten muistelin. No, toissapäivänä sitten aloin pistelemään lahjaa ja tänään vein kehystettäväksi merkinnällä KIIRE! Onneksi en ollut aikonut tehdä mitään isoa työtä, kuva pistelystä sitten kehysten kanssa.

Hassutuksen aloitan isoimmista töistä, elikkäs:

1.1. Home of a Needleworker (too) (LHN)

2.1. Acorn Hill (LHN)

3.1. Garden of Snow  (CCN)

Jatkossakin seuraa aika monta LHN:n työtä, pienempiä vain.

Saattaapi olla, että töitten alettua ensi viikolla ei ennätä kovin montaa pistoa aloittamaansa työhön tekemään, mutta onneksi on koko vuosi aikaa!