Olen varmaan huivivaihdon mattimyöhäisin: huivi ei ole edes aluillaan! No, malli on kyllä jo ajat sitten päätetty ja langat ostettu. Langat vaan majailevat vielä Helsingissä, mutta niiden pitäisi kotiutua huomenna tai viimeistään maanantaina.

Huivilankoja odotellessani en ole viitsinyt aloittaa mitään isompaa neuletta, vaan olen värkkäillyt pienempiä töitä. Olen aina luullut että sormikkaiden neulominen on tuskaista kun pitää räplätä niitä sormia...Niinpä ostin kesällä sormikaspuikot, jotka koeajoin neulomalla Ruska-käsineet Villapallon ohjeella, ja totesin että sormikkaiden neulominen oli ihan kivaa. Esittelen samalla viime talvena neulomani Leskenlehti-huivin, ne sopivat mielestäni hyvin yhteen.

1826133.jpg1826128.jpg

Huivi alpakasta, sormikkaat Nallesta

Pidän Leskenlehti-huivia "nurinpäin", mielestäni nurjalla puolella kuvio tulee paremmin esiin (kuvista tuli vähän epäselviä...) Kun kaivelin huivia esille talvisäilytyksestä, niin kääk, mihin joudun näitten neuleitteni kanssa...entistä on ja uutta tulee! Voihan vanhoja tietysti laittaa vaikka seurakunnan kirpputorille ja uusia tehdä lahjoiksi!

Mukavaa lauantaipäivän jatkoa!

1826136.jpg