Kaunis kiitos kaikille kommentoijille! Rippijuhlat onnistuivat mukavasti, ruusuja tuli moneen maljakkoon ja peräti kaksi kimppua on vielä hyvin voimissaan! Minä satuin vain olemaan kipeänä, kesäflunssa vai mikä lie, sain lääkekuurin juhannusaattona, ja olotila alkoi kohentumaan, joten vieraatkin uskalsivat tulla juhliin (ilman kättelyä kuitenkin).

Tekaisin tälläisen kortin työkaverille, tuossa kuvassa pilkottavat ne toiset elinvoimaiset ruusut.

 

 

Ninnun blogissa ihastuin tähän pyykkityöhön ja kiitos Ninnun pääsin minäkin sen pistelemään!

 

 

Samanlaisen työn on tehnyt ainakin Mari kirjekuoriversiona. Meillä tämä laitetaan vessaan pyykkikaapin oveen,siellä on värityksenä musta/valkoinen, joten langan väriksi valitsin harmaan. Tässä työ kuitenkin olohuoneen lipaston päällä:

 

Eikös olekin nätti! Koska tämä ei tule varsinaisesti seinälle, en kehystyttänyt tätä missään vaan ostin kehykset kaupasta ja laittelin pitsit reunaan, kelpaa tarkoitukseensa!

 

Minä olen nyt ihan haksahtanut noihin ristipistoihin, plärään iltakaudet ihania nettikauppoja...nyt pitää laittaa vaan jäitä hattuun, ettei tule heräteostoksia!

Minulla alkoi loma, saas nähdä kuinka monta päivää saan lonkkaa vetää, ennen kuin tulee komento pojan kuskiksi ja poimintakaveriksi mansikkapellolle, tällä säällä varmaan aika pian...

 

 

Ihanaa heinäkuun  hellettä kaikille!