Minulla on työkaverina ystävä, joka harrastaa käsitöitä ja hänen kanssaan järjestimme "laatikkovaihdon". Sääntönä oli, että pistelyn piti olla Christmas Ornaments 2010 -lehdestä. Voi hyvä ihme sitä laatikoiden tuunausta! Kumpikin oli ensi kertaa asialla ja taistelimme nauhojen ja liimapyssyjen kanssa hermostumiseen asti. Koska ystäväni on kovasti kaiken kimaltelevan perään, tein hänelle hopeasävytteisen laatikon, kaveriksi pikkuinen tulitikkuaski ja kynttilä.

 

 

Ystävältä sain sitten ihanan "Happy holidays" -laatikon:

 

 

No, laatikoita on sitten tullut tehtyä pari muutakin, vaikka en todellakaan tykkää noista viimeistelyhommista enkä ole tyytyväinen, mutta kantapään kauttahan nämä asiat opitaa (kuvatkin niin vietävän huonoja, näitä varten pitäis olla parempi kamera tai kuvien ottaja):

 

 

 

 

Laatikoiden alla näkyy lisää viimeisteltäviä, kääk!

Ilmoittauduin minäkin Ristipistohassutukseen, vaikka kaikesta materiaalista on vielä pula, mutta uskon että uuteen vuoteen mennessä kaikki järjestyy. Tarkoitus oli kyllä keskittyä uuden vuoden puolella enemmän hiihtoon ja yleensäkin ulkoiluun, mutta eihän tuosta hassutuksesta voinut jäädä pois!

 

Ai niin, itse asiassa tämähän se olikin eka yritelmäni, jonkinlaista ylituunausta havaittavissa:

 

Leppoisaa sunnuntai-iltaa!