Vietimme mieheni kanssa Tallinnan Pirita Spassa oikein mukavan viikon. Hoidot olivat rentouttavia, ruoka erinomaisen hyvää (täysihoito) ja huoneet siistit (joissakin paikoissa yleisissä tiloissa oli katto vuotanut, mutta eipä meitä haitannut). Aika ei päässyt käymään pitkäksi, kävimme iltapäivisin Tallinnassa, useimmiten kävellen ja iltaohjelmaakin oli tarjolla neljänä päivänä viikossa. Hotellissa oli erittäin rauhallista, tammikuu lienee niitä hiljaisempia aikoja. Varmaan tulee mentyä toistekin, niin mukavat muistot jäivät.

 

 

Tässäpä vanha kaupunki ja minä syntymäpäivänäni, pyöreitä tuli täyteen.

 

Ihania käsityöaiheisia yllätyslahjoja sain, nyt seuraa muutama kuva.

 

Sinikka-ystävä oli tehnyt kauniin paperinarutaulun, just meidän väreihin sopivan:

 

 

Sarilta saapui paketti, jossa oli näin kaunis orkideatyyny ja ihana mansikka-aiheinen malli. Tämä M´ladys strawberries onkin ollut hankintalistallani, Sari ei siitä tiennyt joten olipa mukava yhteensattuma:

 

 

Sitten Riitta onnistui yllättämään minut paketilla, jossa oli pääsiäisaiheinen mallikirjanen, pullollaan mitä kivempia pääsiäispistelyjä. Tykötarpeina vielä kangasta ja lankatokkia.

 

 

Eikä siinä vielä kaikki, vaan Matleenalta saapui eilen postia, jossa oli lankatokkia ja virkattu marsu (Matleenan mielestä). Olin mieluillut häneltä vähän aiemmin hamsteria ja kyllä tämä Matleena ihan hamsterista menee!!!. Innoissani unohdin ottaa kuvaan mukaan kortin ja langat. Eikös olekin soma hamsteri:

 

 

Liisa muisti nätillä kukkaisrintaneulalla:

 

 

Lämpimät kiitokset teille ystävät!

 

Lomalla lueskelin ja tein vähän Hassutus-ristipistoja, valmista ei vielä tullut. Kannattaa muuten käydä Tallinnan-reissulla Karnaluks-tukussa, myös ristipistoilijoiden. Kävin siellä nyt toista kertaa, siellä on lankoja, nauhoja, nappeja yms., sekä DMC:n ja Anchorin lankoja. Siellä on niin paljon tavaraa, ettei oikein osaa ostaa mitään, kun tulee valinnan vaikeus! Kristiinan silmukat -blogissa on sinne mainiot ohjeet, joilla varmaan löytää perille joko jalkaisin tai taksilla.

Joutsenia oli varmaan satoja siellä Piritan ja Tallinnan välisellä rantaosuudella, kesyjä ja kauniita:

 

 

Hyvää alkanutta helmikuuta!