Lämmin tervehdys kaikille, mukavaa taas bloggailla!
Varsinainen "terävin" joulunseutu alkaa olla jo takanapäin ja se vierähti meillä rauhallisesti perheen parissa. Joulupukkia ei ole meillä näkynyt enää moneen vuoteen mutta ulkoilureissulla aattona sellainenkin tavattiin hyvän joulun toivotuksineen. Vanhempieni ja sisarusten kanssa vierailtiin puolin ja toisin, siinäpä ne pyhät mukavasti mennä hujahtivat.
Ikävää tähän jouluun toi varsinkin minulle se, että niin rakkaat kääpiöhamsterimme kuolivat juuri joulun alla muutaman päivän välein. Hampet olivat jo yli kaksivuotiaita, joten ne kuolivat vanhuuteen, olivat veljeksiä, joten oli tosi ikävää kun menivät niin peräkkäin. Joku varmaan ajattelee että hassua surra tuollaisia "olemattomia", mutta enpä olisi itsekään arvannut reilu kaksi vuotta sitten miten niihin kiinnyn, voi että!

Mutta nyt neulejuttuihin.
Joulun alla neuloin jonkun verran, itselleni joulusukat ja nuorimmalle pojalle pari pipoa, kuvaa en nyt enää niistä viitsi laittaa. Aatonaatosta Tapaninpäivään olin peräti "neulevapaalla" (en käynyt edes vessassa salaa neulomassa, kuten meillä epäiltiin).

Olin mukana Joulumuorin yllätys -vaihdossa, parinani Minna. Minna sai minulta Falling water Lace -huivin, Woolia, kynttilän ja joulupyyhkeen sekä vähän karkkeja:


2103178.jpg


Minnalta sain punaista alpakkaa, huovutetun joulupussukan, joulupukkikoristeen, valopäisen virkkuukoukun ja karkkipussin, kiitos Minna kivasta paketista:

2177956.jpg
Tapaninpäivänä aloitin neulomaan Kotilieden ohjeella tälläista Tunturitunikaa:


2178661.jpg

Tai siis tälläinen siitä pitäisi tulla...Olen neulonut siitä noin 15 cm ja alkaa epäilyttää jo tässä vaiheessa että olenko neulomassa tunikaa vai telttaa...
No, minulla on lomaa vielä ensi viikko ja kun ei täällä meilläpäin vielä oikein hiihtämäänkään pääse perinteisellä tavalla, niin on ainakin aikaa neuloa ja katsoa mitä siitä syntyy!
 
Mukavaa loppuvuotta kaikille!