Ensiksikin kiitos kaikille hienoista Mohäärimets-puseron kommenteista. Muutama kyseli että karvasteleeko tuo lanka, ja vastaan että ei ainakaan minua, se on hyvin pehmeää.

Viimeinen sunnuntai tälle elokuulle on jo iltapäivän puolella. Aamulla sateli aika reippaasti, mutta lakkasi sitten aamupäivän aikana. Siskon luona maalla vierailtiin ja sitähän piti hyödyntää ottamalla valokuvia tänä aamuna kokoon kursitusta villapaidasta ja kaverinkin sain kuviin:

Olin katsellut tätä mallia Modasta sillä silmällä jo pitkään, ja sitten sopivasti voitin Niinan blogin arpajaisista pari kerää just tätä lankaa, joten päätös tehdä pusero oli helppo. Kesäisellä Hesan reissulla ostin lisää lankaa, ja sitten tässä syksyä odotellessa sen neuloin.

Puserohan on tuollainen perusneule, vähän pitsiä yläosassa ja hihoissa. Sen verran muutin ohjetta, että neuloin hihoihin pitsikuvion vain keskelle.

.

Neule tuntuu oikein mukavalta päällä eikä tämäkään lanka kutita.

Malli: Moda 3/2009 malli nro 12

Lanka: Freedom Spirit, vajaa 350 g pienimpään kokoon puikoilla nro 3

 

Sain hienon tunnustuksen MarjutJ:ltä ja Intsulta, kiitos, kiitos hyvät ystävät! Sitten on taas vaikea tehtävä jakaa sitä eteenpäin, niin monelle blogiystävälle voisin tämän antaa ja valinta on vaikea joten...

 

...nyt annan sen vain  Niinalle, jonka ansiosta tämä pusero tuli neulottua!

 

 

Nyt lupaan, että esittelen puseroita vasta syysloman jälkeen, elikkäs siis vasta lokakuun puolen välin jälkeen. Nyt neulon sukkia ja ristipistoilen, juu...

Mukavaa ensi viikkoa juuri sinulle!