Tämän kirjoituksenkin kanssa tosi sähläilyä, sorry, johtunee siitä että tein tämän tuolla Firefoxilla...? Katsotaan näkyykö koko kirjoitus nyt, ei välttämättä...

Nettipimennossa ollaan oltu pari päivää, selain ei toimi ja on korjauksen alla, nyt selaimena Mozilla firefox. Hyvää tekisi olla netittömänä vaikkapa pari viikkoa, tämä kun tahtoo olla vain sellainen tapa jonka tilalla voisi olla vaihteeksi jotain muuta mukavaa. Vaan nyt pipoihin!

Pähkäilin Shedirin ja Linan välillä, ja kun näin KaRu-blogin Katrin toteuttaman kauniin Shedirin niin se vei voiton. Tulipa todettua että telkkari ja Shedir ei välttämättä ole hyvä yhdistelmä...Ihmettelin että kylläpä palmikot vingertävät vaikka mihin suuntaan, kunnes toista mallikertaa aloitellessani huomasin lukeneeni kaaviota ihan miten sattuu siinä Sopranosin lomassa. Minähän en pura kuin hätätapauksissa ja tämä ei ollut sellainen, joten jatkoin hieman erikoisesta palmikoinnista huolimatta. Sitten kavennuksiin päästessäni hoksasin että tästähän tulee älyttömän iso jos jatkan ohjeen mukaan, joten sovelsin. Pipo on vielä kaiken lisäksi liian löysä, kuvio tulisi kauniimmin esille jos joutuisi hieman venytykselle. Ja voi tätä minun löysää ja epätasaista käsialaani:

1916674.jpg


No, palmikoiden vääntö oli oikeastaan ihan kivaa, ja nnipä tein sormikkaat pipon kaveriksi:

 
1916677.jpg


Sen verran jäi tuo soheltaminen pipon kanssa harmittamaan, että lupasin neuloa tytöllekin Shedirin. Nyt neuloin nro 2 1/2 puikoilla ja tein toistoja 3, mutta siitä huolimatta tämäkin pipo olisi voinut olla napakampi. Tyttö halusi samanvärisen, ja mikäs siinä, värihän on nätti:

1916671.jpg

1916672.jpg

Aion neuloa vielä kolmannen, tuliskohan siitä jo sopiva...