Hassutustöiden kanssa olen ollut ahkerana viime aikoina, peräti neljä on valmistunut tiuhaan tahtiin. Sunnuntaina matkasin tytön kanssa Helsinkiin junalla ja koko menomatkan pistelin ja hotellissa sitten iltasella jatkoin "harjoituksia". Reissussa valmistui myös puolikas Baktus-huivi, jonka sitten sain tänään valmiiksi Kuopion matkalla. Kuvia noista valmistuneista ei vielä ole, joten tässäpä kuvia jo helmikuussa valmistuneesta työstä ( joka myös on hassutukseen kuuluva), ilmaismallivaihdon pistely parilleni Pikelle:

 

 

Pistelin Violariumista ostamalleni pyyhkeelle Etoilen ilmaismallin ja kirjaimet kaivoin jostain netin syövereistä. Olipas aika tiuhaa tuo kangas, huh, saattoipa tulla jokunen virhepistokin... Tein sitten pannulappuunkin samaisen kuvion:

 

 

Hassutustöistä on tekemättä enää kolme: Home of a needleworker, Acorn Hill ja Pumpkins. Ne saavatkin odottaa ihan rauhassa valmistumista, nyt on kaikkea muuta kivaa pisteltävää.

Ja voi harmitus sentään, jouduin viime viikolla perumaan osallistumiseni ristipistoviikonloppuun! Sattui eräs tärkeä päällekkäismeno, joka on sitten laitettava tuon pistelyviikonlopun edelle.  Kaikille sinne meneville ihanaa tulevaa viikonloppua, kertoilkaa kuulumiset monin kuvin ja sanoin!

Eikös kuki runsaasti tämä kaunokainen, se kukki erittäin kiitollisesti myös vuosi sitten, nyt työntää vielä toista kukkavanaa, jaksaakohan senkin puskea kukkaan: