Piparit leivottiin itsenäisyyspäivän aamuna:

2123119.jpg

 

Arvatkaas mikä näiden karkkien alta löytyy?

2123786.jpg

 

No, piparkakkutalo meidän perheen malliin! Tyylistä viis, kunhan on karkkeja mahdollisimman paljon. Lapset isän kanssa ovat tämän aina väsänneet ja se syödään uudenvuodenaattona pölyineen päivineen, eikä ole jäänyt milloinkaan syömättä!

 

Kiitos kaikille Kainuuun kukkalapasten ihastelijoille, mallihan on kaunis ja värejä vaihtamalla niistä saa aina uuden näköiset, vaan nyt huiveihin:

 

Lace Ribbon Scarf on neulottu kaksinkertaisesta TitanWoolin merinosta ja on pehmoinen pitää vaikka takin alla, kietoa kaulaan kurkkukipuisena taikka sitten näin asusteena. Neuloin viime keväänä kaksi tälläistä lahjaksi ja lahjasäkkiin tämäkin hupsahtaa. Tein huivin hyvin nopsaan edellisenä viikonloppuna ja viimeisiä mallikertoja neuloessani homma alkoi jo maistua puulta... lopussa tuntui että ei enää senttiäkään tätä kuviota! Vaan ihan kiva siitä tuli, pitänee tehdä joskus itsellenikin. 

 

2124016.jpg

 

Tämä pikkupikku Kevät-huivi taas neuloutui kuin itsestään, kiitos Sivilla-langan ja  helpon mallikerran. Huivi on juuri sopivan kokoinen takin alle, langan ei pitäisi kutittaa. Huivin postitin eilen Anna hyvän kiertää -merkeissä Marikalle.

 

2124009.jpg 

 

Jatketaanpas joulunodotusta...