Baby cables and big ones too -pusero valmistui yllättävän nopeasti.

 

2039966.jpg

 

Langathan ostin Vihreästä Vyyhdistä Hakaniemen hallista syyslomalla ja aloittelin neulomisen seuraavalla viikolla. Väliin kiilasi muutama pienempi työ ja kuvittelin neulovani tätä hissukseen koko marraskuun. Mutta neulomisvimma iski ja pyhäinpäivän seutuna pusero edistyi huimasti. Puseroa oli tosi kiva neuloa, pitkästymistä en kokenut sen aikana ollenkaan.  Ohje oli erittäin hyvä ja opin senkin miten silmukkamerkkejä oikeasti käytetään (olin luullut että ne ripustetaan silmukoiden väliseen lankaan (haloo!!!), mutta onneksi Villapeikko opasti minua).

 

2039965.jpg

2039968.jpg

 

Kauhunsekaisia hetkiä koin viimeistellessäni puseroa...Koska neulomus näytti valmistuttuaan niin epätasaiselta, heitin puseron sen valmistuttua pesukoneeseen (varoituksista huolimatta). Ja niinhän siinä kävi että pusero venähti! Pikkupaniikissa kiertelin vähän aikaa kiekkaa kotona ja hyvä etten itkuun pillahtanut. Olisin turvautunut Villapeikon tavoin kuivausrumpuun, mutta meillä ei ole sellaista, eikä ollut parilla ystävälläkään joille soittelin. No, hätä keinot keksii ja kuivattelin puseroa illan aikana parilla föönillä, välillä lenkillä käyden. Ja katsos vaan, puserosta tuli taas sopivan kokoinen!

Lanka on mukavantuntuista 100 % villaa, eikä kutita ollenkaan. Tämän väristä en ollut kyllä suunnitellut, mutta valinnanvaraa väreissä oli vähän ja ajattelin että voinhan värjätä, jos en tykkää, mutta tykkään, enkä värjää!

 

Mukavaa viikonjatkoa!

 

2039970.jpg

Malli: Baby cables and big ones too, Villapeikolta

Lanka: Linie Gala

Menekki: S-koko, noin 450 g

Puikot: nro 3 1/2