Terveiset Turkista:

 

 

Syyslomalle meidän perhe lähti jo etukäteen torstaina puolilta päivin ensin  Helsinki-Vantaalle ja sieltä sitten illalla Alanyaan. Lentokentällä ennen lähtöä napsaistiin pari aika kehnoa kuvaa joku aika sitten valmistuneesta Amelia-villatakista. Parempia kuvia ei perillä tullut otettua, kun eipäs siellä villaista tarvinnut.

 

 

Villatakki on neulottu MeriSeta-silkkivillalangasta, jota ostin keväisellä Tallinnan reissulla. Mukava lanka, mutta taitaa olla herkkä nuhjaantumaan.

Turkissa emme ole aimmin käyneet. Melkoisia myyntimiehiä basaarikauppiaat ovat, heh, ja entäs ravintoloiden sisäänheittäjät! Sää oli lämmin, sadettakin saatiin jonkun verran, ei onneksi vaivaksi asti. Sateisella säällä olikin sitten aikaa mennä hamamiin, turkkilaiseen saunaan, jossa sai pesun ja hieronnan, tykkäsin!

Asustelimme Flower Garden -hotellissa (Finnmatkat), näin kivasti meidät toivotettiin tervetulleeksi:

  

 

Päivät kuluivat mukavasti uiden ja aurinkoa ottaen, kävimme vain yhdellä retkellä, nuoriso ei ollut halukas enempään. Iltaisin kävelimme paljon ja söimme hyvin eri ravintoloissa.

 

 

 Ihania aaltoja!

 

Tulipas siellä tehtyä vähän käsitöitäkin:

 

Sukat Nallesta tekeillä pukinkonttiin ja kiva, sain tehtyä Winter welcome -pistelystä reunukset valmiiksi.

 

Kissoja oli tosi paljon, tämä yksilö vietti kissanpäiviä vierustuolilla:

 

 

Kivat muistot reissusta jäi, ihan mukava paikka tuo Alanya. Vaan olihan se ihana tulla taas kotiin omaan sänkyyn nukkumaan!