Punaista hyppäsi taas puikoille, koska villapaidasta jäi sopivasti pipon verran lankaa. Halusin neuloa jotain palmikkoista ja päädyin näihin:

2060460.jpg

ja näihin lapasiin:

2060600.jpg

 

2062096.jpg

Malli: nro 38 Novitan talvilehdestä 2008

Lanka: Pipossa Linie Gala ja lapasissa Wool kaksinkertaisena

 

Sitten väliin pienenpieni sairaskertomus:

2062094.jpg

Meillähän on nämä kaksi kääpiöhamsteria (talvikkoja, 2 vuotiaita), aivan ihania raitapaitoja. Toisella niistä on ollut jo pitkään jonkunverran silmävaivaa (rähmimistä)  ja hiljattain toisen hamsterin silmät alkoivat oireilemaan pahasti, olivat hyvin turvoksissa. Eihän siinä muu auttanut kuin kiikuttaa pahemmin sairas eläinlääkärille. Vähän minua nolotti, kun arvelin että käyttävätkö muut näin pieniä eläimiä tohtorilla, mutta eläinlääkäri sanoi että kyllä näinkin pienille tehdään vaikka mitä operaatioita! Potilas oli kiltisti ja sai silmätipat itselleen ja kotiinjääneelle veljelleen ja me saimme käskyn kokeilla toisenlaista purua häkkiin, saattavat olla allergisia tälle pesäpurulle. Tippojen laitto tosiaankaan ei ole mikään helppo operaatio näille vikkelille eläimille, mutta jotenkin on saatu sorkittua. Jospa silmät siitä alkavat kirkastua!

 

Olen saanut mieltä lämmittävän tunnustuksen Letulta, tämä on minusta kauneimpia merkkejä:

 

 Ja merkin ohje on tälläinen:

Lähetä tämä kuva viidelle blogille, joka on mielestäsi tunnustuksen arvoinen.

Nyt minä pikkuisen oikaisen ja lähetän tämän vain kolmelle nimetylle blogille, loput kaksi saa kaikki mukavat blogit joissa vierailen.

- Lankavimma-blogin Tiinalle, häneltä bongasin tämän postauksen pipon ja lapaset.

- Katja- odota teen tän kerroksen loppuun -blogin Katjalle, häneltä sain inspiraation seuraavaan isompaan työhöni Tunturi-tunikaan (sitten joululomalla aloittelen).

- Sari knitting and stitching -blogin Sarille, hänellä käyn aina ihailemassa kauniita ristipistotöitä ja neuleita.

 

Ystäväni täyttää joulukuussa 50-vuotta, olen aloitellut neulomaan hänelle Moonlight Sonata Shawl:ia. Tämän parissa vierähtänee nyt seuraava viikko.

 

2060458.jpg

 

Mukavaa viikonloppua!