Täällä on ollut  teknisiä ongelmia tietokoneen kanssa, joten blogien seurailu on ollut minimissään, päivityksestä puhumattakaan. Pojan koneella olen päässyt pari kertaa pikaisesti piipahtamaan (poika on on läppäristään erittäin äleä, se kun on hankittu hikisesti viime kesän mansikanpoimupalkalla), mutta eipä pienoinen tauko tähän vehkeeseen ole yhtään pahasta.

Vaikka sanotaan, että joka vanhoja muistaa, sitä tikulla silmään, aion kuitenkin lyhyesti mainita toissa viikonlopusta. Moni on varmaan lukenutkin jo Katjan ja Matleenan blogeista kivasta tapaamisestamme Matleenan luona Kempeleessä. Ihan yökylässä oltiin ja saimme kiitettävää kestitystä ja hyvin nukuttavat pedit.  Aika kului rattoisasti seurustellen ja neuloen,  tässä vielä minultakin syksyinen kuva ystävistäni:

 

 

No sitten en kyllä ymmärtänyt yhtään, miksi minuakin lahjottiin tuolla reissulla, tavallaanhan saadaan vain tuliaisia... tässäpä meniäisiä:

 

 Matleena oli virkannut meille kauniit pitsiiliinat.

 

 Katjalta sain sukat ja itse värjäämää sukkalankaa sekä Matleenalta vielä pari tiskirättiä.

 

Kerkesinpäs neuloa jo tuosta langasta nämä sukat! Katja kyllä ehdotteli Jaywalker-sukkamallia mutta halusin nyt neuloa ihan perussukat.

 

Ja sokerina pohjalla:

Katjalta saamani ihanat langat. Kyllä kannatti reissata!

Kiitos rakkaat ystävät, tavataanhan toistekin!

 

Sitten kiitokset kaikille Kanervankukka-sukkien kommentoijille. Oli erittäin kiva huomata että 7-veikasta neulotut, suomalaisen suunnitelemat sukat saivat niin paljon ihastelua! Näin tuli todistetuksi että  kauniita sukkia saa aikaiseksi ihan kotoisista aineksista ...

Olenpas minä neulonut muutakin kuin sukat. Pari pipoa ja kaulahuivi on valmistunut ja ne odottavat vielä kuvausta. Yksi pusero on valmiina, mutta olenhan luvannut että puseroita tulee esille tässä blogissa vasta syysloman jälkeen, joten se siitä. Olen syyslomalla ensi viikon, ja aikomus on lennähtää lauantaiaamuna kesäisimpiin maisemiin.  Päivittämään en varmaankaan ennätä enää tällä viikolla, joten mukavaa lokakuun jatkoa kaikille!