Eilen, siis kuudentena Hassutuspäivänä, aloitin CCN:n Sunflower Sampleriä. Kovin paljon ei edistynyt, piti vähän huushollia siivoilla joulun jäljiltä, mutta jotakin sentään:

 

 

Valitsin tuohon tuollaisen hunajaisen värisen kankaan, mielenkiintoista katsoa millaiselta valmiina näyttää. Saattaapi olla, että virhevalintoja tulee noissa kangasvalinnoissa, on niin vaikea päättää mille kankaalle pistelee, kun ei ole aina sitä suositeltua kangasta ja toisaalta itsekin haluaa valita mieltymystensä mukaan.

Tänä aamuna nousinkin jo viiden tienoolla. No, ei varmaan muuten olis tullut noin aikaisin noustua, mutta kun mies ja poika läksivät tuohon aikaan parin päivän reissulle Savonlinnaan pojan harrastuksen tiimoilta, niin nousinpa minäkin sitten heti kun ovi kolahti heidän jälkeensä kiinni. Pari tuntia vierähti blogeja lukiessa ja uuden pistelyn aloittelussa, kunnes menin takaisn sänkyyn ja ihme kyllä, nukuin sitten puoli kymmeneen.

Suunnittelin tänään loput pistelyt  Hassutukseen, leikkelin ja huolittelin kankaat. Kävinpäs vielä hiihtämässäkin, joten sitten saatoin hyvillä mielin asettua pistelemään ja katsomaan Pientä taloa preerialla. Työn alla onkin tänään Lizzie Katen Save Water:

 

 

Viimeistelen tämän sitten suihkukaapin ulkopuolelle, meillä on nääs eräs, joka lotraa suihkussa ihan liian pitkään. Kiitos ideasta Kirsille! Samaan sarjaan kuuluvista aion seuraavalla tilauskerralla tilata ainakin mallit  Eat locally ja Be kind to animals, ovat niin kivoja!

Huomenna onkin vuorossa LHN:n Rose Sampler ja sen jälkeen vielä muutama malli samalta suunnittelijalta. Loppupuolella sitten jotain ihan muuta.

Hyvää loppiaista!