Kiitos edellisistä kommenteista ja erityisesti Niinalle, Evalle, Minnalle ja Kikille tunnustuksesta, laitan eteenpäin myöhemmin paremmalla aikaa.

2012320.jpg

 

Syksyllähän uusia pipoja tarvitaan, joten niitä olen neulonut ihan urakalla. Sain eilen illalla valmiiksi seitsemännen Shedirin tälle syksylle, eikä vieläkään kyllästytä neuloa sitä mallia, taidan tehdä vielä ainakin yhden.

Valokuvaaminen tähän vuodenaikaan ei ole minusta mukavaa, ulkona ei enää ennätä työpäivän jälkeen ottaa kuvia valoisan aikaan ja sisäkuvat ovat niin haastavia tälläiselle amatöörille.

Sininen pipo on neulottu petroolin värisestä Novita Woolista ja on menossa työkaverini Riitan ystävälle. Ruskea pipo on neulottu Lanettista ja sen saa Riitan äiti.

2021509.jpg

 

Tämä luonnonvaalean neuloin Smartista ja sen saa minun äitini.

2021574.jpg

 

Olen aloitellut neulomaan itselleni villapuseroa! En ole juurikaan harrastanut puseroiden neulomista, mutta kun näin tämän Baby cables and big ones too -puseron Villapeikolla niin olihan se ohje tilattava. Alkuhankaluuksien jälkeen (joo, miten silmukkamerkkejä käytetään selvisi minulle vasta nyt...) neule lähti luistamaan oikein hyvin ja on jo pidemmällä kuin kuvassa (nuo Shedirit vaan kiilasi tähän väliin neulottavaksi). Saas nähdä onnistunko tekemään esittelykelpoisen puseron!

 

2006067.jpg