Onpas toukokuu päässyt jo pitkälle, helteinen viime viikko vaihtunut epävakaisempaan ja viileämpään suuntaan. Iltapäivällä ukkosti ja nyt on ihanan raikasta!

Kiva päivä muutenkin, sain tänään postia Quickstepiltä. Lankojen viemää -blogissa oli näet jokin aika sitten arpajaiset ja olin yksi onnekkaista:

 

 

Palkintoni oli kiva kassi, nätti kortti ja kaksi vyyhteä Malabrigon Silky Merinoa, ylellisyyslankaa siis.  Voi mahoton, osaankohan neuloakaan noin hienosta langasta

Ei kai tässä voi kuin kiitellä tuhannesti Quicksteppiä!

 

Neuleita ei ole nyt esiteltävissä, pellavapusero on valmis, kuvaamatta vaan. Samaa lankaa on vieläkin tähteenä, joten aloin neulomaan loppulangasta toppia, taidan esitellä ne sitten kimpassa. Olin tässä muutes yli viikon neulomatta, sitä ei ole tapahtunut moneen vuoteen. Ensin oli matka Tallinnaan, jonne en ottanut neuletta, sitten tuli helteet ja aika meni ihan muuten vaan (osasin katsoa telkkariakin ilman neuletta).

 

 

 

Joo, Tallinnassa tosiaan piipahdin helatorstaiviikonloppuna (tulikohan kielioppivirhe...). Kysymyksessä ei ollut "lankamatka",  vaan ihan muu huviretki. Piipahdimme kyllä Liann Löngadissa, sieltä ostin langat yhteen puseroon. Muuten rampattiin pitkin ja poikin Vanhaa kaupunkia ja yövyttiin KalevSpassa. Kiitos hyvästä seurasta ystäväiseni.

  

Asiasta kolmanteen... Moni täällä "tosielämässä" kyselee, miten viihdymme kerrostalossa omakotiasumisen jälkeen.Oikein hyvin ollaan viihdytty kaupungin vilinässä näin kesän kynnykselläkin, ei ole ollut yhtään ikävä pihatöitä .

Tulee se kesä kaupunkiinkin!