Kiitos kaikille mukavista joulutervehdyskommenteista! Joulunpyhät menivät hyvin perinteisissä merkeissä perheen parissa. Nyt on sitten vuorossa mukavat joulunvälipäivät lomaillen. Eilen kävin ensimmäistä kertaa hiihtämässä, tarkoitus oli lähteä tänäänkin nyt heti aamusta, mutta pakkasta on yli 20 astetta, joten pitänee keksiä jotain muuta liikuntaa.

Tytölle neuloin jouluna parit lapaset:

 

 

Nuo päällimmäiset ovat aluslapaset jämälangoista ja alimmat lapaset Ullan ohjeella. Niistä tuli  liian isot, vaikka neuloin ohjetta  pienemmällä silmukkamäärällä. Valtavat olis tullut alkuperäisellä ohjeella. Pitää vielä yrittää kitistää niitä 60 asteen pesussa (40 astetta ei juurikaan auttanut, taattua 7-veikka laatua) ja jos sekään ei auta, niin taidan ompelukoneella vähän kaventaa lapasten alaosaa.

Sain lahjaksi Pieni talo preerialla -sarjan ensimmäisen tuotantokauden ja Tapanin päivänä sitä katsellen valmistui toinen tossu ja eilen katsoessani Hylätyt talot, autiot pihat telkkarista, toinen:

 

 

Tossuja on tosi kiva tehdä, valmistuu nopeasti!

 

Joulupäivän iltana aloitin pistelemään Winter Symphonya, nyt on valmiina reunukset:

 

 

Vielä kuva kauniista kukkakorista, jonka saimme vanhimman pojan perheeltä. Tökkäsin tuohon reunaan kuvauksen ajaksi haikarasakset, jotka sain joululahjaksi ystävältä, tosi mieluinen lahja: