Heti kun näin tämän White Nights Camisole -topin Elämänlankaa-blogissa, tiesin että tuo on minun neule, ja eikun tilaamaan ohje Kristeliltä ja langat Wetterhofilta.

Toppia oli kiva neuloa ja ohje oli hyvä. No, pitihän muutaman sentin neulomisen jälkeen purkaa koko aloitus: Neule oli kiertynyt, vaikka ohjeessa varta vasten varoitettiin: Varo kiertämästä neuletta! Purkamisen jälkeen muutin S-koosta XS-kokoon, oliko se hyvä ratkaisu vai ei...toppi on kyllä alaosastaan just sopiva, S-koko olisi ollut liian löysä minun käsialallani, mutta ehkä kainaloitten seudulta saisi olla vähän isompi.

Joo, eipä meinannut edes kuvia tareta ottaa, niin kylmää on ollut ainakin täällä Savossa. Kananlihalla on käsivarret kun oikein tarkkaan katsoo.

1805669.jpg

 

1805665.jpg

1804823.jpg

Malli: White Nights Camisole

Lanka: Wetterhofin Sivilla, menekki reippaat 100 g

Puikot: nro 2 1/2

Tänään piipahdimme Kuopiossa ostoksilla ja pojanpojan 10-vuotis synttäreillä jo vähän etukäteen. Harmitta, kun kamera unohtui kotiin! Kävimme kävelyllä sateen välissä Valkeisten lammella, kameran puuttuminen harmitti sielläkin, kyllä on kauniisti laitettu lammen ympäristö!

Koleahkosta säästä huolimatta,iloista viikonloppua!

1805662.jpg