Ihan ensin kiitos kaikille edellisen jutun kommentoijille!

Vaikka tuossa edellisessä kirjoituksessa epäilin, etten pääse vielä hiihtämään lumen vähyyden vuoksi, niin pääsinpä kuitenkin! Järven jäällä on oikein hyvä hiihdellä, joku oli vetäissyt koneella ladunkin saaren ympärille ja jonkun matkaa metsäreitillekin. Lunta on niin vähän, että "virallista" latua ei ole vielä pystytty tekemään.

2188936.jpg


Minähän olen hiihtohullu, heti kun olosuhteet sen sallivat, kuljen työmatkatkin hiihtäen. Vähän matkaa pitää kotiovelta kävellä sukset kainalossa järvelle, josta pääsen hiihtämällä ihan työpaikan kulmille. Matkaa on yhteen suuntaan noin 3,5 km. Töissä minulla on "vaihtovaatevarasto" toppatakkia ja kenkiä myöten.


2188937.jpg

Tuolla Sikokalliolla, joka viitassa lukee, on latulaisten ylläpitämä hiihtomaja ja se on auki joka päivä hiihtokauden ajan. Usein koukkaan tuon majan kautta kotiin, eipähän tartte enää illalla lenkille lähteä! Maisemat ladunvarrella ovat metsäiset ja maja luonnonkauniilla paikalla kalliolla.
Pitää vielä esitellä "palanen" uusista suksistani ja sauvoistani, jotka ostin keväällä puoleen hintaan. Entiset olikin jo kahdeksan vuotta vanhat, joten olipa aika vaihtaa.
.

2188938.jpg


Voi kun nämä lomapäivät hupenevat niin joutuin! Tunturitunika on edistynyt aika mukavasti ja olisi edistynyt enemmänkin, mutta ohjeen kanssa on ollut välillä ongelmaa...kavennukset kirjoneuleosiossa tuottavat harmaita hiuksia, kääk!


2190684.jpg

Amaryllis kukkii perinteiseen tapaan komeimmillaan joulun jälkeen!

Onnekasta uutta vuotta kaikille blogini lukijoille ja kiitos kaikille mukaville vierailijoille!