Terveiset lomalta, ihan täältä kotoa.  Uusin orkideani, sain siskolta, kiitos kovasti!

 

 

Hiihtämään en pääse vieläkään, mutta ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin, saanhan nyt hyvällä omallatunnolla lepäillä tai tehdä käsitöitä. Pari pienehköä kivaa  työtä uudesta Just Cross Stitch -lehdestä onkin valmistunut, mutta taidan ennen kuvien ottamista viimeistellä ne.

Neulominen on nyt kyllä ihan jäissä, yhdet sukat ovat keskeneräisenä olleet jo monta viikkoa. Baktus-huivin tein matkaneuleena Tallinnan-reissulla ja se onkin ollut mieleinen.  Ristipistot ovat siis vallaneet blogini toistaiseksi, mutta en neuleita ole kokonaan unohtanut, varsinkin kun  Päivikki esittelee kauniita neuleitaan, niin minunkin tekisi aina mieleni tehdä samanlainen...

Pääsiäispistelyn aloittelin Riitalta saamastani mallikirjasesta. Teen tämän kana-kukkopistelyn yhden yli kahdella säikeellä, kangas on ilmeisesti hardangerkangasta. Joo, melkoista tuskaa oli tuo valkoinen osuus, melkein summassa pistelin ja taisi tulla jokun pisto tehtyä pariinkin kertaa pällekkäin. Mutta tykkään, tuosta tulee mukavasti koholla oleva kahden säikeen ansiosta. Kukosta olen tehnyt vasta heltan:

 

 

Vaihdoin blogipohjaa pitkästä aikaa, olen tämän joskus tallettanut, enkä valitettavasti muista mistä.

Aurinkoista maaliskuuta!