Kyllä Sari yllätti eräänä päivänä minut iloisesti Firenzen-tuliaisillaan. Korttia (joka saapui pari viikkoa sitten) osasin odottaakin (olin sitä ikään kuin ruinannut ), mutta viime viikolla postiluukusta kolahtanut lehti oli ekstrayllätys, kiitos Sari, lehti on selattu kohta hiirenkorville. Mukana oli vielä pala kaunista käsintehtyä paperia, mutta harmitus, unohdin laittaa kuvaan mukaan:

 

 

Lehdestä löytyy monta ihastuttavaa mallia, joiden innoittamina uskaltauduin lintuaiheeseen vaihtoon. Kannen alaosa on just sen takia piilossa, koska siinä on kuva lintusista. Ensi viikolla on odotettavissa eräs toinen lehti lainaan, siitä on tarkoitus pistellä tosi kiva aihe (kiitos jo nyt lähettäjälle ), ja sitten olen  tilannut ruusuaiheisen kaitaliinan, jonka olen ajatellut tehdä valmiiksi juhannusjuhliin. Joten tämä kesä mennee ristipistoillen...  Pääsiäisen aikaan valmistui tämä orvokkityö, ehkä teen siitä  kortin:

 

 

Sitten kuva vielä krassiruukusta, yksi vilahtikin jo edellisessä postauksessa. Laitoin krassit pääsiäisen aikaan lasitetulle parvekkeelle ja hyvin ovat voineet. Nämä ovat valkokukkaisia, ei kyllä vielä ole kukkia tiedossa:

 

 

Heipä hei seuraavaan kertaa, jospa sitten olisi neulekuvia!