Neulonut olen ahkerasti, mutta kuvauspuoli on ollut ihan nollassa. Innostus, kuvaaja ja säätilanne eivät ole kohdanneet toisiaan, joten kuvaamatta jäi huivi ja panta ruskeasävyisestä Puro batikista (joita olen pitänyt jo monta viikkoa). Mukavaa lankaa tuo Puro batik, oikein sopivaa kevätneuleisiin, kivoja värejä ja kutittamatonta!

Ihastuin kovasti  tähän villatakkiin. Päätin neuloa ensin mallikappaleen lankavarastostani löytyneestä langasta, jota ei sitten tarvitsisi purkaa, jos koko ei osuisikaan ihan kohdalleen, minä en nääs ole yhtä kärsivällinen kuin Päivikki... Mallikappaleesta tulikin loppujen lopuksi ihan kiva, vaikka jokseenkin eri tyylinen kuin alkuperäinen. Tarkoitus on neuloa varsinainen villatakki syksyllä, joten taidan laittaa kuvan koekaniinista vasta sitten.

 

Kesä mielessä neuloin sitten tämän pikkupuseron, näillä keleillä ei vaan tarennnut ilman aluspaitaa:

 

 

Malli: Moda 3/2009, koko 34

Puikot nro 2 1/2  ja 3

Lanka: Online Linie Bingo

 

 

Olin suunnitellut tämän langan erääseen toiseen puseroon, mutta sitten lehtiä selaillessani päädyinkin tähän.Tästä Modan numerosta tämä oli jo 4. pusero jonka neuloin, joskus tulee näinkin hyvin hyödynnettyä. Puserosta tuli kiva, kuvassa vaan hiha näyttää olevan jotenkin kurtussa, oikeasti istuu ihan hyvin.

 

 

 Kukkia tuohon miehustaan tuli vahningossa laitettua vähemmän kuin ohjeessa, ompelin niitä kiinni tietenkin suunnittelematta ja sitten jäi yksi yli.

 

Nyt puikoille pääsee pellavaneule, pellavalankaa jäi tähteeksi viime kesän neuleesta yllin kyllin. Jos sitten värjäisi neuleen, niin ei tartteis kahta samanväristä pitää

.

 

 

 Ei näy vielä hiirenkorvia näillä korkeuksilla, mutta odotellaan. Iloista toukokuuta!