Menevälle talvelle taisin neuloa itselleni vain yhden mustan pipon, ajatuksena oli näet käyttää entiset loppuun, jotta sitten näin kevään tullen voisi huoletta laittaa ne menemään. Nyt sitten olen neulonut pari kevyempää pipoa. Wurm-pipot ovat olleet minusta hauskoja, ja kiitos Katrin hienon asuste-esittelyn hoksasin että ohje onkin saatavilla ihan kelle vaan. Tuumasta toimeen ja neulomaan. SE olikin helppo juttu, mutta entäs miten saada edes jonkin verran esittelykelpoisia kuvia. No ei mitenkään, meinasin jo olla esittelemättä koko pipoja, mutta olkoon menneeksi:

 

 

Tätäkin kuvaa piti leikellä! No, pipon malli on siis Wurm ja neulottu Dropsin alpakasta. Tuo huivi kaulalla on parin vuoden takainen huivivaihtohuivini. Tein lapaset Novitan nätistä Kukkaketo-langasta, mutta ne leikkautui tuosta kuvasta pois, peukalo vain näkyy.

Tämä toinen Wurm on tehty jostakin ikivanhasta puuvillalangasta, värikin sen kertoo. Tuon huivin tein pari vuotta sitten ja se on jäänyt vähälle käytölle, kun ei ole ollut sille muuta asustetta kaveriksi. Väri on kyllä vanhanaikainen, mutta ehkä käynee harmaan kevättakin kanssa....Tämä oli sellainen kokeilu, miten malli toimii ohuesta puuvillasta neulottuna. Ensi talvena minulla on varmaan kaikki pipot tätä mallia, tykkään!

 

 

No sitten ristopistorintamalle! Sain kuin sainkin valmiiksi ennen pääsiäistä tämän kaitaliinan. Olipas siinä minulla pisteleminen, vaikka ei tuon isompi liina olekaan. Pistelin molempia päitä yhtäaikaa, näin ei sitten tympäissyt aloittaa samaa kuviota toista kertaa.

 

 

Räntää sataa, vaan siitä ne lumet hupenee ja kevät koittaa.

 


Rauhallista ja siunattua pääsiäisviikkoa!