Autumn rose pullover valmistui kuin valmistuikin monen viikon ahertamisen jälkeen, jippii!


Ehkäpä kuitenkin Winter rose pullover -nimitys sopisi paremmin näihin tämän puseron väreihin.


Tätä neulettahan teimme/teemme yhdessä Lankavimma-blogin Tiinan kanssa. Tiina esitteli aloittamaansa puseroa, johon ihastuin suinpäin. Tiina ystävällisesti lupasi ottaa minut neulomaan kanssaan tätä ihanaa Syksyn ruusua. Värit ovat Tiinan valitsemat ja langat tilattiin Tapion kaupasta.

Puseroa oli tosi kiva neuloa, ohje oli erittäin selkeä kaavioineen ja Tiina oli tehnyt vielä excelillä suurrennetun värikaavion mallikerrasta. Pusero ei kylläkään ollut mikään telkkarineule, vaikka Tuulen viemää tulikin katsottua sitä neuloen (johtunee siitä, että osaan Tuulen viemän melkein ulkoa).

Pusero neulottiin pyörönä alhaalta ylös ja kaula-aukkoon piti luoda väliaikaisia steek-silmukoita. Tämäkös meitä Tiinan kanssa vähän jänskätti, koska steekit piti leikata sitten valmiina keskeltä auki. No, siitäkin selvisin suuremmitta kommelluksitta, eikä ainakaan veilä ole lähtenyt silmukoita karkuun juoksentelemaan.
Voisinpa neuloa toisenkin tälläisen eri väriyhdistelmällä, mutta nyt kyllä pidän vähän aikaa taukoa tälläisista vaativammista hommista. Tiinan Autumn rose on vielä vähän kesken, mutta loppusuoralla kuitenkin. Tiinan kanssa on kyllä tiedossa jo toinen kimppaneule, mutta huilataan tässä välillä jokunen viikko.Malli: Autumn rose pullover, Simply Shetland 4

Lanka: Drops alpaca

Puikot: nro 2 1/2

Teija-siskon hevonen: Robina

 

Tänään on ollut ihana talvipäivä! Oikein mukavaa ensi viikkoa kaikille lukijoilleni!