Kiitos uudenvuodentoivotuksista ja kaikista muistakin kivoista kommenteista. Itse pääsen kommentoimaan lähinnä aamusta (jos ennätän koneelle ennen töihinlähtöä), nettiyhteys tökkii edelleen. Aamusta toimii, mutta päivän kuluessa ongelmia alkaa esiintymään ja illalla on jo melkein toivotonta. Mustasta Pörssistä kehottivat vaan olemaan kärsivällisiä, tukiasemia on tulossa Soneralle lisää alkuvuodesta, saas nähdä kuinka kauan jaksetaan kärvistellä. Esimerkiksi tämä on neljäs kerta kun yritän tehdä tätä postausta...No, yritän muistaa, että tämä on kuitenkin pieni riesa kaikkien maailman riesojen rinnalla.

Neuloin taas Kanervankukkasukat Novitan ohjeella, nyt päävärinä luonnonvalkoinen. Nämä sai eräs mukava työkaveri:

 

 

Tämän Citron-huivin talven Knittystä tein oikeastaan sellaiseksi huovan korvikkeeksi sohvanselkämykselle (en edes yritä linkittää, ei onnistu kuitenkaan...) Näin tästä toteutuksen Hyvänneuleentien-blogissa ja siihen ja tuohon alkuperäiseen verrattuna tämä on vähän sellainen "karvahattumalli":

 

 

 

 

 

Lanka, vironvilla, loppui kesken ja reunusröyhelö jäi ihan alkutekijöihi,n mutta eipä se minua haittaa ja kotonahan tätä on lähinnä tarkoitus pitääkin.

 

 

 

Tosi kaunis pakkaspäivä on ollut tänään. Nyt vaan odottelen pakkasten lauhtumista jotta pääsisin hiihtämään, eilen voitelin jo sukset.

 

 


Pirtsakoita talvipäiviä kaikille!