Ei kai tässä voi kuin kiitellä edellisen postauksen Autumn Winter rose pulloverin ihastelijoita, kommentteja oli mukava lukea pitkän neulerupeaman päätteeksi.

Nyt on sitten esillä ihan muuta, suorastaan rumaa. Aloitin neulomaan kaunista sukkamallia ihan väärällä langalla. Olen ostanut joskus toissakesänä puuvillaista sukkalankaa muutaman kerän, kun halvalla sai (enää en sorru tuollaiseen). Keriä oli kaikkiaan viisi, kaikki sellaisia kukertavia. Kolmet sukat olen jo aiemmin neulonut niistä: Kertut, Monkeysit ja Jaywalkerit ja ne onnistuivat suhtkoht hyvin. Nyt otin malliksi Hourglassit Knittysta, omin sovelluksin. Vähensin silmukoita yhden mallikerran verran, mutta jo heti alussa huomasin että isothan niistä tulee, mutta eipä sisu antanut periksi purkaa. 

Lanka oli tuohon malliin hankalaa neulottavaa ja värikin ihan kamala. Virheitä tuli roppakaupalla matkan varrella, mutta eihän ne edes näy tuossa kukerruksessa. Hyvä kun sain pysymään kuvauksen ajan sukat ylhäällä, nämä sopisivat vaikka elefantille.Vaan olenpa saanut jotain kaunistakin aikaiseksi. Ristipistoilin Liisalta synttärilahjaksi saamaani työtä, josta tuli kaunis hajustepussukka. Ajattelin antaa tämän lahjaksi joskus jollekin ja laittan vaikka kauniin saippuan sisään:Tässä lähikuva kuviosta, ristipistoilun taitajat, älkää katsoko liian tarkkaan:
Leppoisaa sunnuntai-illan jatkoa ja ensi viikkoa!