Kaikenlaista kivaa on tämä ystävänpäivä tuonut tullessaan. Keskiviikkona saapui paketti pariltani Eveliniltä Ystävän yllätys -vaihdon tiimoilta:

 

 

Paketista löytyi toivomani sukkaset, tuollaiset ihanat vaalenpunasävyiset sydänkuviolla, Evelinin tekemä kangaskassi sydänpainatuksella, kauniita helmiä, joita voin hyödyntää vaikkapa neuleissa, sokerina pohjalla turkinpippureita ja suklaata sekä tietysti kortti. Monet kiitokset Evelin, paketti oli mieluinen.

Minulta lähti Evelinille pitkulainen Tulppani-huivi Woolista, sydänheijastin sekä karkkeja ompelemassani pussukassa:

 

 

Tästä postin tuomasta ystävänpäivälahjasta olen suorastaan ylpeä:

 

Sari ystäväni Sari knitting and stitching -blogista oli ristipistoillut minulle ihanan pikkutyynyn, tämä on ensimmäinen saamani ristipistoilu ja olen ihaillut sitä vähän väliä. Eikö se olekin kaunis, kuten myös tuo kortti! Sari oli tehnyt monia ihania lahjoja/vaihtoja ystävänpäivän tiimoilta, käykääpäs kurkkaamassa! Sydämellinen kiitos sinulle Sari!

Jo pitkä aika sitten kolahti postilaatikkoon Suuri kirjekuori Liisa-ystävältäni. Sen sai avata vasta tänä aamuna ja sieltä paljastui kaunis lahjapaketti kortteineen:

 

 

Sisältä löytyi kaikkea mukavaa: kynttilöitä, saippua, suklaata ja Tilda-aiheinen neulatyyny:

Onnistuit taas ilahduttamaan Liisa, kaunis kiitos sinulle!

Ystävänpäivä on mukava juttu!


Olen aloitellut Liisalta synttärilahjaksi saamaani ristipistotyötä, ajattelin tässä välillä pistoilla kun neuloin niin "tinkaan" kirjoneulepuseroani. Puserosta yritän ottaa kuvia viikonloppuna joten seuraava päivitys lienee jo neuleisiin liittyvä.


Kaikille kävijöille iloista ystävänpäivää!