Näin syksyn pimeillä ei valokuvaukseen ole liiemmin aikaa, mutta tänään saimme vihdoin kuvattua jo pitkä aika sitten valmistuneet huivin ja pipon.

 

Jatan palmikkopipa

lankana Novitan Aino

 

Tein toisenkin, vähän erilaisen pipon samasta langasta, mutta en viitsinyt sitä kuvauttaa, lähikuvat kun eivät oikein imartele enää tässä iässä .

Sitten olen saanut kauniin syksyisen tunnustuksen Quickstepiltä ja Marjutilta, kiitos kovasti mukavasta muistamisesta! Tämä on niin nätti (eikä sen varjolla kysellä mitään), joten laitan tämän kiertoon Riikalle ja Hepulille!

 

 

Nyt ajattelin pysytellä neulomisasioissa lähinnä lapas- ja sukkalinjalla, jotta saisin niitä joululahjoiksi ja myyjäisiin. Sain valmiiksi tänään kivan jouluisen ristipistotyön, siitä laitan kuvan vähän tuonnempana. Intoa olisi pistoilla joululiina, mutta taitaapi olla parasta että otan sen vasta ensi vuoden suunnitelmiin. Jotain pientä joulukorttipistelyä on kyllä aikomus tehdä ja onhan minulla se Beatrix Potter -työ kesken, mutta se onkin sellainen ikuisuusprojekti.

 

Falling Water Lace Scarf

lankana Novitan Wool

Näitä huiveja olen tehnyt viime talvena pari kappaletta. Mallineule on helppo ja ihan kiva tehdä aikansa, mutta pitkulaisissa huiveissa on se paha puoli, että loppuvaiheessa alkaa jo aikalailla tympiä... Huivi ja pipo ovat menossa työkaveria lämmittämään.

 

Täällä on ollut oikein kiva syksyinen lauantaipäivä, ihanteellinen lenkkeilyyn. Ulkoilemisiin!