Hei vaan kaikille pitkästä aikaa ja kiitos kaikille kommentoijille!
Päivitys on venähtänyt ja suosikkiblogeissa vierailu on ollut hätäistä, kommenttien jättämisestä puhumattakaan . Monenlaista tekemistä on ollut ja energia vähissä!

Kirjoneulelapasia olen kuitenkin neulonut monet, kuvien ottaminen vaan on venähtänyt pimeiden päivien vuoksi. Tänään oli tarkoitus kuvata mutta aikeeksi jäi.
 

 

Minulla oli nimipäivät lokakuun lopulla ja Liisa-ystäväni onnistui yllättämään minut täysin tällä paketilla. Paketista löytyi suklaata, kortti ja iki-ihana Lucia-aiheinen ristipistotyö. Nyt olen pistellyt sitä kaiken liikenevän aikani jotta se valmistuisi Lucian-päivään. Monet kiitokset sinulle Liisa mieluisasta lahjasta!!!

Meidän perheelle puhaltavat jänskät muutoksen tuulet ja siihen liittyen punnitsin tänä aamuna lankani. Nyt voivat kaikki halukkaat arvata, kuinka monta kiloa minulla on lankaa. Summassa on mukana myös vajaita keriä, mutta varsinainen jämälankalaatikko ei. Lähimmäksi arvanneelle laitan jotain pientä palkintoa. Aika jättää arvauksia on seuraavaan postaukseen, elikkäs sinne asti että saan lapaset kuvattua.

Mukavia marraskuisia päiviä!