Piipahdimme viikonloppuna Helsingissä ja automatkalla valmistui villatakkiin toinen hiha ja kuvassa olevat päällimmäiset villasukat. Kuvassa on alimpana ylipolvensukat, jotka valmistuivat jo elokuisella pääkaupunkilomalla:

 

 

Eipäs ole vielä kokemusta noiden pitkien sukkien jalassa pysymisestä, mutta lupaan raportoida, kunhan pääsevät käyttöön (terkut Matleenalle ja Marleenalle, joiden sukkia olen epäillyt tästä asiasta).

Tein kortin kihlaparille. Viimeistelyyni kortin kanssa en ole ollenkaan tyytyväinen!  Kiinnitin pistelyn kartongille, jota sitten tuunailin niin, että loppujen lopuksi kartonkia ei jäänyt näkyviin ollenkaan. Joo..

 

 

Eilen valmistui tämä ihanuus:

 

 

Vien tämän kehystettäväksi ja laitan sitten parempaa kuvaa. Olen lätrännyt iltakaudet netissä tälle taululle "kavereita" ja olenkin löytänyt muutaman yhtä ihanan, mutta taidanpas tehdä kuitenkin ensin joitakin talvitöitä.

Amelie-villatakkia olen neulonut ristipistojen ohella ja nyt se alkaa olla jo voiton puolella, ei enää montaa iltaa mene sen parissa, näin ainakin toivon. Tässäpä tämä pikainen päivitys oli, pitemmittä puheitta ajan puutteen vuoksi toivotan kaikille mukavaa alkanutta viikkoa!