Tervehdys kaikille ja kiitos kesälomantoivotuksista! Kerkesinkin pitää pari kesälomapäivää ennen kuin alkoi pojan kesätyö, johon minäkin olen talkoohengessä osallistunut. Tänään sateisen päivän myötä tuli vapaapäivä, joskin siitä ei vielä eilen illalla tiedetty mitään, joten aikainen oli herätys tänäkin aamuna.

Jonkin verran olen saanut käsitöitä tehtyä, vaan ei vielä mitään valmista. Olen suhtautunut epäilevästi ylipolvensukkien ylhäällä pysymiseen, joten ei auta kuin itse kokeilla, tätä vauhtia vaan saattaapi mennä pitkään ennen kuin ovat jalassa, ehkä parempi niin näillä keleillä! Sukat on tekeillä ruusuisesta Nallesta:

 

 

Tein satuaiheisen ristipistotyön valkoiselle aidakankaalle, tarkoitus on viimeistellä se tyynyksi. Ostin eilen taustakankaan ja vinonauhaa tereeksi Eurokankaasta:

 

 

Tilasin Violariumista (on se vaan ihana ristipistokauppa) ristipistomallin, jota aloitin jo tekemään. Tarkoitus on antaa tämä ehkä lahjaksi, jos en löydä sopivampaa siihen tarkoitukseen. Teen pellavalle vasta toista kertaa (ensimmäinen työ on keskeneräisenä, viime kesänä aloitettu ISO työ joka ei nyt ole oikein houkutellut) ja sanoisinko että tartteis käydä vaihtamassa silmälasit tehokkaampiin! Tässäkin varmaan pitkä tovi vierähtää, vaan ei se mitään, sillä mallissa lukee ranskaksi että hiljalleen pikkulintu pesän tekee elikkäs suomeksi "hiljaa hyvä tulee"!

 

 

Kukat parvekkeella ovat kärsineet tästä kuumuudesta vaikka kuinka kastelisi, tämä kuva taitaa olla ennen helteitä:

 

 

Mukavaa viikonloppua!