Sain äsken vaihdettua kukkiin mullat. Se ei nykyään kovin suuritöinen aherrus ole, koska meillä ei ole kuin muutama viherkasvi. "Ennen vanhaan" tykkäsin pitää paljon kukkia, mutta sitten toiseksi vanhimman pojan nuhaoireiden vuoksi vähensimme kasveja radikaalisti, eikä ole enää tullut niitä paljon laitettua, vaikka poika ei enää kotona asukaan. Istutin uusia rönsyliljoja, kultaköynnöspistokkaat jäi vielä laittamatta multaan, koska juuria ei ollut vielä ilmaantunut.

 

 

Tänään myös leivottiin, minä leivoin pullaa, kuten aina lauantaisin ja tyttö leipoi Runebergintortun. Torstain Hesarissa oli sellainen resepti, jossa tuo torttu oli leivottu pitkulaiseen muotoon. Meiltä ei nyt pitkulaista vuokaa löytynyt, joten piirakkavuoka sai kelvata. Seiskaluokkalainen poika taas teki varsinaisena Runebergin päivänä torttuja perinteiseen malliin ja voi että ne olivat hyviä. Minä tulin syöneeksi kaiken kaikkiaan kuusi torttua torstain-perjantain aikana, työpaikallakin oli nääs niitä tarjolla.


 

Huomaatte varmaan, että en ole puhunut pitkään aikaan mitään neuleista, vaan jaarittelen kaikesta muusta...Johtuu siitä, että ei ole mitään esiteltävääNolostunut. Kirjoneulepusero on kyllä valmistumassa, hitaasti mutta toivottavasti varmasti. Neulomistahtia on hiukan hidastanut kipeä käteni, joten en uskalla pitää ihan turbovauhtia päällä. Neuloin kyllä välillä Ystävän yllätykseen ja paketti lähtikin perjantaina matkaan Evelinille, sisältöhän on vielä salainen.

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisempänä, muistan mainita, että sain Eikulta sydämellisen tunnustuksen, joka on tuolla oikealla laatikossa, se ilahdutti mieltä, kiitos Eikku! Eikun blogissa on aina mukava vierailla. Olen lähettänyt sydämen jo aiemmin eteenpäin, joten nyt en tällä kertaa jatka sitä kellekään erityisesti.

 

Mukavaa viikonloppua!