Kiitos taas piristävistä kommenteista ja erityiset kiitokset My friend-tunnustuksesta erityisen hyville ystäville Matleenalle ja Katjalle!

Blogipohjaan liittyviä ongelmia on ollut jos jonkinlaista, mutta onneksi Blue on jaksanut ahertaa ja laittaa pohjan kuntoon ja onpa Tuomaskin joutunut auttamaan eräässä toisessa asiassa, joten kiitokset molemmille!. Nyt kaunis Liljat-pohjat Sivusetiltä toimii taas.

Minä taas olen ährännyt viime tiistaista lähtien Tiimalasi-sukkien parissa. Ensimmäisen varren tekoon meni varmaan kolme iltaa (no, ahersin kyllä kotitöissäkin tavallista enemmän) ja jo harmittikin mallin valinta mutta sitten alkoi luistamaan. Toinen sukka valmistuikin sitten yhdessä vuorokaudessa lauantai illasta sunnuntai iltaan, laitoin nääs puikot tosissani heilumaan. Tein vähän vähemmällä silmukkamäärällä kuin ohjeessa ja ihan tavallisen kantapään.

 

 Malli: Knitty Fall 2008  Hourglass

Lanka: G-B Sprint, 75 % villa ja 25 % polyamidia, taas edullisesti Liann Löngadista

puikot nro 2

Samanlaiset sukat tein joskus viime talvena rumasta langasta ja silloin päätin että joskus vielä neulon kivemmat. Nämä menevät nyt Sukkasadon Heinälatoon.

Posti toi tänään mukavan arvauspalkinnon, arvasin näet Pappi puikoissa -blogissa oikean vastauksen. Sain nätin kortin, kauniin ristipistellyn biscornun, nappeja ja korttiaskartelutarvikkeita. Paljon kiitoksia  Outi!

 

Täällä paistaa aurinko, tosin tummia pilviä purjehtii siellä täällä, mutta eipä ole vielä satanut tänään. Eilen illalla aloitin neulomaan liiviä mohairista Annan ohjeella, olipas se mukavaa noitten sukkien veivaamisen jälkeen. Seuraavat sukat neulon seiskaveikasta, yhdet vielä olen Sukkasatoon luvannut tehdä.

 

Aurinkoisia syyspäiviä kaikille!